HTML

Síelésről pár gondolat

Síelés Szlovákiában, síoktatás, gyerekeknek Donovalyn. ezenkívül más dolgokra IS odafigyelek,...

Friss topikok

Linkblog

Szánkópálya Donovalyn

2007.10.29. 12:21 pattyski

Végre lesz kijelölt szánkópálya Donovalyn, méghozzá a sípályán. No nem egyszerre, hanem zárás után a Zahradiste pályán az erdő melletti pályán. Tehát tulajdonképpen esti szánkózásról van szó.
Egyelőre még nem tisztázott, hogy elkerített pálya lesz a már meglévő kivilágított pályán, vagy új pálya lesz és kivilágítják , de ahogy megtudok további részleteket, azonnal közzéteszem.
Az idei szezonban így felvesszük a kínálatunkba a szánkókat, bobszánkókat is, így lehet majd kölcsönözni, minden méretben és fajtát.
Nemrég elkészült a frissített Donovaly sítérkép is, a 2007-08-as szezonra.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pattyski.blog.hu/api/trackback/id/tr59677189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buda Krisztián 2008.01.25. 22:43:52

Lehet végül is szánkózni Donovalyn?

bopat · http://goglobe.hu/blog/bopat/ 2008.01.26. 09:15:03

Szánkózni lehet, de nem az esti pályán. Még mindig nem szerelte fel az üzemeltető a megfelelő világítást... Már sokszor rákérdeztem, de nem adtak pontos választ a dátumot illetően...

Buda Krisztián 2008.01.26. 18:40:26

Köszönöm a választ,ezek szerint a gyerekek tudnak napközben szánkozni?Vinném őket szánkozni de félek,hogy csak sípályát találok és ott nem lehet és nem tudnak szánkozni és potyára megyek?
süti beállítások módosítása